KRAVMAGA STHLM NORRORT

Börja träna Krav Maga

Förhandsregistrering för blivande elever är 5 maj någon gång under tiden 18.00 – 19.00 i våra lokaler på Hagalundsvägen 21 i Solna vilket ger dig möjlighet att få plats på terminens träning genom att i god tid fylla i personuppgifter i datorn, betala termins- eller årsavgift. Vid anmälan till årsträning ingår även en t-shirt.

Kan du inte registrera dig under ovanstående tid kan vi lösa registreringen via hemsidan i mån av plats. Du är självfallet välkommen till träningslokalen under ordinarie träningstid efter terminsstart i april för att ta en av de återstående platserna. Som registrerad Krav Maga-elev är du olycksfallsförsäkrad under träningen, samt transport till och från lokalen.

Träningstider är: Tisdagar 18.00 till 19.00 samt Onsdagar 18.00 till 19.00 på Hagalundsvägen 21 i Solna.

(Endast 2 minuters gång från tvärbana, 5 min pendeltåg och buss samt 8 min från tunnelbana)

 

Möjlighet till provträning finns för de som önskar vid ett tillfälle. Det är då bara att dyka upp med valfria träningskläder och gymnastikskor för inomhusbruk. 

Registrerar du dig i samband med förhandsregistreringen är du garanterad plats hos oss. Ingen träning eller uppvisning kommer att hållas, utan registreringen är en uteslutande administrativ aktivitet, självfallet kombinerad med allmän frågestund.

Vi ser fram emot att träffa dig och lära dig mer om Krav Maga och självförsvar.

 

©2019 by kravmagasthlm. Proudly created with Wix.com