KRAVMAGA STHLM NORRORT

Börja träna Krav Maga

I rådande Covid situation så är vår plan att sätt igång träningen under november månad. Förhandsregistrering för blivande elever är möjlig genom att kontakta oss för att säkra upp din plats. Vilket ger dig möjlighet att få plats på terminens träning genom att i god tid fylla i personuppgifter i datorn, betala termins- eller årsavgift. Vid anmälan till årsträning ingår även en t-shirt.

Registrerar du inte dig på ovanstående sätt kan vi lösa registreringen efter start i mån av plats. Du är självfallet välkommen till träningslokalen under ordinarie träningstid efter terminsstart i november för att ta en av de återstående platserna. Som registrerad Krav Maga-elev är du olycksfallsförsäkrad under träningen, samt transport till och från lokalen.

För tillfället håller vi stängt pga covid. Kontakta gärna oss för att ställa Er i kö när vi kör igång igen.

Träningstider är: Tisdagar 18.00 till 19.00 samt Onsdagar 18.00 till 19.00 i Eriksbergshallen Sollentuna.

(Endast 2 minuters gång från pendeltåg, 5 min pendeltåg och buss)

 

Möjlighet till provträning finns för de som önskar vid ett tillfälle. Det är då bara att dyka upp med valfria träningskläder och gymnastikskor för inomhusbruk. 

Registrerar du dig i samband med förhandsregistreringen är du garanterad plats hos oss. Ingen träning eller uppvisning kommer att hållas, utan registreringen är en uteslutande administrativ aktivitet, självfallet kombinerad med allmän frågestund.

Vi ser fram emot att träffa dig och lära dig mer om Krav Maga och självförsvar.

 

©2019 by kravmagasthlm. Proudly created with Wix.com